teams.jpg

Knicks-icoon-3
Op deze website vind je alle informatie over onze club, de teams, de competitie en onze activiteiten. Ook hebben we een Facebook site met het actuele nieuws.

Denk je erover om op honk of softbal te gaan? Kom gerust een keer kijken of meedoen.
Meer informatie vind je bij Lid worden

 

Vanaf 1 juli 2020 mag er bij Knickerbockers weer volop gesport worden. Dit betekent dat ook onze kantine weer open mag. Uiteraard dienen ook wij ons te houden aan de protocollen zoals deze - vanaf 1 juli- voor de horeca geldt. Hieronder vindt je de belangrijkste regels voor alle bezoekers

Lees meer...

 

Al twee wedstrijden staat ons aspirantenteam bovenaan in de competitie. Afgelopen zaterdag speelden we tegen de Moorfielders. Aan het begin van de wedstrijd stond het 0-2 voor de tegenpartij, maar na een korte regendelay en een mooie catcher-pitcheractie op een doorgeschoten bal, werd de 3e nul gemaakt en konden de Knicks aan slag. Er werd veel wijd gegooid en zo werden er veel punten binnengelopen. Aan het eind van de wedstrijd kregen de spelers de opdracht om toch op zoveel mogelijk ballen te slaan, dit leverde nog een paar mooie slagballen op en de wedstrijd eindigde met een prachtige homerun van Rocherick.
Pitchers Laurens en Vigo gooiden in totaal 5 strike-outs. Eindstand 22-2.

HBASP 20-07-11 1HBASP 20-07-11 2HBASP 20-07-11 3

 

DJI 002918 mei 2020 - Start van de renovatie.
Dug out23 mei 2020 - Verwijderen van de Dugouts. 
DJI 00315 juni - Het gras is aan de beurt.
DJI 00424 juli -  Het gras komt te voorschijn.

 

DSC 0206Op zondag 8 september was het weer tijd voor het jaarlijkse familietoernooi. Gelukkig was het droog en ook nog zonnig, dus het veld was na wat sponzen en zonnestralen droog genoeg om op te spelen.

Sommige leden hadden een eigen team samengesteld met vrienden en familie en sommigen werden ter plaatse een team. Bij elkaar waren er 5 teams en nadat iedereen er aan het begin van de middag was, kon het toernooi van start.DSC 0162

Er werd op twee velden gespeeld en ieder team heeft een keer tegen elkaar gespeeld. Oud en jong, Speler of Debutant, iedereen speelde met elkaar, tegen elkaar en door elkaar. Het spel was belangrijker en dus was iedereen de winnaar van dit toernooi.

Al met al was het een zeer sportieve middag die werd afgesloten met een gezellige maaltijd. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage en tot volgend jaar!

Lees meer...