Vanaf 1 juli 2020 mag er bij Knickerbockers weer volop gesport worden. Dit betekent dat ook onze kantine weer open mag. Uiteraard dienen ook wij ons te houden aan de protocollen zoals deze - vanaf 1 juli- voor de horeca geldt. Hieronder vindt je de belangrijkste regels voor alle bezoekers

 

1. 1,5 meter afstand blijft van kracht zowel binnen de kantine als ook op het terras.
2. Wij vertrouwen er op dat mensen met corona-achtige klachten niet naar de club komen en dus ook niet op het terras of in de kantine komen.
3. Op het terras geldt dat wij alleen zitplaatsen kunnen bieden. Staand je consumptie genieten is dus niet toegestaan
4. Binnen kunnen wij geen zitplaatsen bieden, hier kunnen alleen consumpties besteld en opgehaald worden.
5. In het hele gebouw geldt eenrichtingsverkeer. De ingang van de kantine is bij de kleedkamer aan softbalveld-zijde, de uitgang is bij de deuren aan het terras. Op de grond en op de deuren worden belijningen aangebracht en signaleringen opgehangen, die men dient op te volgen.
6. Bij de ingang van het pand is men verplicht de handen te desinfecteren/reinigen met de aanwezige reinigingsmiddelen. Dit geldt ook voor WC bezoek.
7. In de WC mogen maximaal 2 personen te gelijk aanwezig zijn. Na het WC bezoek is men verplicht de handen grondig te reinigen. Uiteraard geldt ook hier 1.5 meter afstand houden
8. Bij elke openstelling zullen er 1 a 2 coronaverantwoordelijken aanwezig zijn. Deze zijn herkenbaar aan de gele hesjes. Zij zien toe op de naleving van de regels. Wanneer deze niet aanwezig zijn, kan de kantine niet gebruikt worden.
9. Op het terras zullen voldoende zitplaatsen worden gecreƫerd met een afstand van 1.5 meter. De grote picknicktafels zijn zoveel mogelijk bedoeld voor personen die gezamenlijk een huishouden vormen. Door hen geldt geen 1,5 metergrens. Aan de overige tafels mogen maximaal 2 personen die geen gezamenlijk huishouden voeren, zonder de 1,5 meter aan te houden. In de overige gevallen moet er altijd 1,5 meter afstand worden gehouden
10. Bij het afrekenen dient zoveel mogelijk gebruik gemaakt te worden van elektronisch betalen.

We hopen dat iedereen zich aan deze regels kan houden en dat we toch alsnog een fijn en sportief seizoen zullen hebben. Wij vanuit de kantinecommissie hebben er alvast ontzettend zin in. Graag tot snel.

Namens de kantinecommissie