Hieronder vind u de wedstrijdverslagen van het honkbal beeball team.

Ook in de winter spelen de Beeballers gewoon door in de zaal.
En dat is me leuk !!!!!!

Knicks_Beebal_01kKnicks_Beebal_02kKnicks_Beebal_06kKnicks_Beebal_05k

Knicks_Beebal_03kKnicks_Beebal_04k

 
Het nieuwe Beeball rookie league team bestaat uit : Ruben , Lorenzo . Liam , Myron , Stephen , Max en Rick ( allemaal al lid van de club ).
Duco , Michel en Stefan doen lekker mee en denken ondertussen na of zij ook lid van de Knickerbockers gaan worden !!!

De eerste wedstrijden voor dit nieuwe Beeball team zijn gepland voor :

15 september om 10:00 uur in Houten , we spelen dan 2 wedstrijden tegen 2 verschillende teams van Houten Dragons verzamelen om 0845 uur bij clubhuis / parkeerterrein Knickerbockers  !!!!!!

6 oktober om 1100 uur in Zeewolde , 1 wedstrijd tegen de Harriers verzamelen om 0930 uur bij clubhuis / parkeerterrein Knickerbockers !!!!!!

Lees meer...

 

Afgelopen zaterdag (28 augustus) begon heel mooi. Een waterig zonnetje en een ijverige ouder die niet goed op het wedstrijdschema had gekeken en al om 9 uur op de club stond te wachten voor een uitwedstrijd. Na wat bellen met de voorzitter werd dit al snel duidelijk en kon weer huiswaarts gereden worden om het om half 12 nog een keer te proberen. Alleen was toen het weer niet zo aangenaam meer. Donkere wolken pakten zich samen boven het clubhuis en een daverend onweer barstte los, waardoor de thuiswedstrijd van een van de andere teams van de Knicks letterlijk in het water viel en vertraging op liep. Er werd vanwege het noodweer in Soest driftig door onze coach Bram gebeld met de club in Utrecht. Op het einde van de Beeball competitie is namelijk op het laatste moment het team van de Domstad Dodgers aan onze lijst toegevoegd. Het werd niet duidelijk of het veld in Utrecht wel bespeelbaar was, dus met enige gezonde tegenzin stapten wij met een gereduceerd aantal spelers in de auto’s om naar de Dodgers te vertrekken.

Daar aangekomen bleek de lucht net dicht te trekken en voordat ons team zich klaar had gemaakt voor de warming-up barstte ook boven het speelveld in Utrecht een flinke hoosbui los. Gelukkig kon na een pauze van ongeveer 10 minuten toch begonnen worden aan de warming-up, waarna Jay Owen, Django, Sean en Jarod de arena betraden tegen een team van 8 spelers van de Dodgers. We hadden dit keer geen zin in het uitwisselen van spelers, dus wanneer ons team niet aan slag was, stonden er slechts 3 veldspelers in het veld en de 4e moest als catcher optreden. Maar onze kereltjes hadden de smaak flink te pakken en het onderbezette veld hield de score van de Dodgers beperkt door sterk spel en goede samenwerking. Dat was ook goed zichtbaar wanneer de Knicks aan slag waren. Zelfs tegen een team met 5 tot 7 veldspelers werden meerdere homeruns geslagen waarmee de andere teamleden binnen werden geslagen.

Na de laatste inning was het nog even spannend welk team gewonnen had, maar de trotse ouders merkten al snel aan de reactie van de kereltjes dat zij het weer geflikt hadden. Gewonnen met 15-12.

Dat belooft nog heel wat voor de laatste wedstrijden dit seizoen, waarbij het team weer voltallig aanwezig is. Laat de tegenstanders maar komen, ons Pupillen B team lust ze rauw!!!

Marcel

 

Django 6 jaar 004

Op vrijdag 27 augustus is Django Janssen van het Beeball-team 6 jaar geworden.
Voor deze bijzondere gelegenheid heeft moeder Caroline een heel bijzondere taart gefabriekt met daarop een Beeballveld en smurfenspelers ! Bijgaand een paar foto’s ter inspiratie !!!

Vinz

Lees meer...

 

Afgelopebeeball pupillen 2n zaterdag 20 maart was de eerste oefenwedstrijd van de mannen van pupillen-B ( ons kersverse BEEBALL team ) . De hele winter hebben de mannen onder leiding van Gerard en Bram goed geoefend en ze waren er helemaal klaar voor !

Vanwege de onbestendige weerssituatie is het een indoorwedstrijd geworden , gespeeld in Beukendal. Die zaterdag in alle vroegte hadden enkele actieve leden van onze club ( ik verdenk Jan Willem en Thijs )  het BEEBALL veld al uitgelegd compleet met bijbehorende tribunes aan beide zijden van het veld.
De tegenstanders ( Domstad Dodgers ) waren er mooi op tijd en toen de scheids zijn zaalschoenen opgehaald had kon de wedstrijd voor de goed gevulde tribunes ( Hilly onze oud-voorzitter was ook present )  beginnen.
Bram Ruiter had zijn mannen ( Jay-Owen , Max , Nils, Sean , Gillios en Django –zie ook de teamfoto ) goed warm laten lopen en gooien. Ze zagen er in hun stoere Knickerbockers tenues uit als echte profs !!!
De Domstad Dodgers waren gemiddeld nog iets jonger dan onze mannen maar zagen er in hun blauwe tenues ook al erg professioneel uit. Ze hadden ook enkele fanatieke coaches en veel publiek meegebracht.
We hebben over 4 innings gespeeld , met de afspraak dat we per slagman en loper steeds maximaal 1 honk zouden lopen omdat er erg veel ballen “doorschoten” .
De scheids was pasgeleden nog op cursus geweest en had de BEEBALL regels bij de koffie nog eens goed doorgenomen en vond dit een goed idee.
Het was een waar spektakel , er werd heel goed geslagen , heel hard gelopen en goed gegooid.
Bram wist de mannen tot op het laatst goed bij de les te houden en onze mannen behaalden een zwaarbevochten 15-11 overwinning. Het publiek stond op de banken !

Goed gedaan jongens !

Bij deze ook onze dank aan de mannen van Domstad Dodgers want het was een erg sportieve wedstrijd. We hopen vaker tegen ze te mogen spelen.

Vinz Janssen – de vader van Django