Hieronder vind u de wedstrijdverslagen van het softbal senioren heren 1 team.

28 Juni 2019: BSC Quick 3 – Knickerbockers Heren 1

Joost didn't feel much like getting out on Friday, tallying 4 hits and leading Knickerbockers Heren 1 Softbal to a 20-8 win over Quick 3. Joost singled in the first, singled in the second, singled in the third, and singled in the third.
Knickerbockers Heren 1 Softbal collected 20 hits and Quick 3 had 7 in the high-scoring affair.
Quick 3 opened up scoring in the first inning, when Bas hit a solo homer.
Knickerbockers Heren 1 Softbal scored 11 runs in the third inning. The offensive firepower by Knickerbockers Heren 1 Softbal was led by Joost, Dennis, Adri, Daan, Rafael, and Michel, all knocking in runs in the inning.
Quick 3 scored four runs in the fourth inning. Bas and Jos each had RBIs in the frame.
Hans was the winning pitcher for Knickerbockers Heren 1 Softbal. He went five innings, allowing eight runs on seven hits and striking out seven.
Jos took the loss for Quick 3. He allowed 10 hits and 11 runs over one inning.
Bob started the game for Quick 3. He went two innings, allowing eight runs on nine hits

Knickerbockers Heren 1 Softbal tallied two home runs on the day. Adri went deep in the third inning. Michel went yard in the second inning.
Knickerbockers Heren 1 Softbal collected 20 hits. Rafael, Joost, Dennis, Michel, Adri, Daan, and Seán all managed multiple hits for Knickerbockers Heren 1 Softbal. Joost and Rafael each managed 4 hits to lead Knickerbockers Heren 1 Softbal. Knickerbockers Heren 1 Softbal tore up the base paths, as 3 players stole at least 2 bases. Dennis led the way with 2.

Quick 3 racked up 7 hits on the day. Bas and Jos all managed multiple hits for Quick 3. Bas went 3-for-3 at the plate to lead Quick 3 in hits. Quick 3 was sure-handed in the field and didn't commit a single error. Bas had the most chances in the field with 5.

 

Lees meer...

 

Vandaag openende Softbal Heren 1 het seizoen met een wedstrijd tegen Green Hearts.
SBH1 OpeningswedstrijdDaar waar heren 1 vorig jaar mee eindigde begonnen ze dit jaar weer mee. Spannende wedstrijden.
In de laatst gelijkmakende inning met een stand van 12-12 en het 2 de en 3 de honk bezet is de spanning om te snijden.

Maar helaas bleef het bij 12-12 en de herinnering aan een gezellige sportieve avond.

herinnering
 

Een vroege wedstrijd in het pittoreske Linschoten. Met uitzicht op het platte land en het geplons van de lokale kinderen bij de naastgelegen fierljep verenging, begonnen we de laatste wedstrijd van het seizoen.

Lees meer...

 

 

De zomerstop zit er weer op en de kater van het kampioensfeestje was inmiddels redelijk weggezakt. De Moorfielders kwamen naar Soest en hadden vorige keer vooral met hun warm-up veel indruk gemaakt. We waren dan ook gewaarschuwd voor een fanatiek, sympathiek en goed spelend Moorfielder team.

Lees meer...

 
DSC 0586 klein

Eindelijk was het zover, weliswaar een week later dan gehoopt maar dan toch. De hapjes waren klaar, de drank (heel veel drank) stond koud en Hans z'n knuppelwarmer was warm. Ja we waren er klaar voor! Jochem was zelfs zo vroeg dat hij het veld had geprepareerd met lijnen en alle gaten had dichtgemaakt.... Jochem, top!!

Klik op de foto

Fotograaf : Zoe Jane Lub

Lees meer...

 

Oh oh…. We hebben weer wat afzeggingen…. Geen Hans, geen Leo, geen Daan…. Gelukkig toch nog wat invallers kunnen regelen uit het honkbalteam. Maar we weten al dat dit moeilijker zal zijn dan afgelopen dinsdag. Dus om de tegenstanders een beetje gefrustreerd te krijgen hadden we een mooie strategie bedacht. We laten het hek op slot zitten, zodat ze niet zo goed kunnen opwarmen. Verder laten we het alarm afgaan in het clubhuis, zodat ze in de buitenlucht moeten omkleden. En geven we ze pas water als we op het punt staan te beginnen! Dat zou lachen worden dachten we…. Helaas….. De Diamonds lieten zien dat ze gefocust waren en er zin in hadden. Met maar 1 hit tegen stonden we na 1 inning 6-0 achter!!!! Oh ja en had ik al verteld dat Hans er niet was…. Nou ja dan maar Jochem op de plaat en Roald achter de plaat.

Lees meer...

 

Vorige week kon ik jullie nog melden dat Moorfielders punten moest laten liggen. Met dank aan Green Hearts, is dat ook gebeurt. Als de Moorfielders in de komende 2 wedstrijden nog ergens 1 punt laten liggen, dan kunnen we op 12 juli een feestje bouwen. Anders kan het in de thuiswedstrijd van 23 augustus, tegen…Moorfielders. Kleine aanvulling….dan moeten wij wel blijven winnen….

Lees meer...

 

Nog 4 wedstrijden tot de zomerstop, gaat het lukken om al voor die tijd kampioen te worden? Dan moest er in ieder geval gewonnen worden en door de Moorfielders punten worden gemorst. Aangezien we op dat laatste geen invloed hebben, konden we alleen maar concentreren op onze eigen wedstrijd. 

Phoenix was de tegenstander en de spelers van Phoenix wisten van te voren dat ze het moeilijk zouden krijgen. Het was immers een David tegen Goliath achtige strijd…. Maar ja we weten wat er met Goliath gebeurde…. We waren dus gewaarschuwd. 

Lees meer...

 

Wist u dat:

 • er meerdere spelers een bijnaam in het team hebben?
 • we een heuse “powerkabouter/powerhobbit” hebben
 • we een “strike oud” hebben
 • we een “tripot” hebben (goh, wie zou dat toch zijn?!)
 • we een “frituurbitch” hebben
 • en we “de leuner” in het team hebben
 • wij u niet gaan vertellen wie dit zijn
 • wij ook niet gaan uitleggen waarom sommige mensen zo heten (er lezen pupillen mee)
 • Harold onze yell bij de volgende wedstrijd dansend en zingend ten gehore gaat brengen
 • hij hier speciaal zijn haar voor heeft geverfd
 • Bob klaar is met een bepaalde tegenstander nu hij ook nog eens een bekeuring binnen heeft gekregen
 

De meest klamme avond van het jaar en wij mochten aan de bak in Amersfoort. Heerlijk!! Bij aankomst zagen we de mooiste velden en de grootste dug-outs (beide met verlichting) in de regio. Wat zijn de velden ongelofelijk mooi geworden!!! Als u nog niet bij Quick bent gaan kijken, een aanrader!!
Wij hadden de eer om een wedstrijd te spelen voor de officiële opening, het veld lag hier en daar nog een beetje los en het gravel voelde een beetje als beton….maar wow wat een heerlijk veld om op te spelen. Kennelijk wisten onze afzeggers ook dat het mooi was, want de afzeggers waren toch aanwezig… Heren 1 had wissels…ja, ja het moet niet gekker worden. Het lijkt erop dat dit team echt serieus aan het worden is…

Lees meer...

 

Je hebt wedstrijden waar je van te voren naar uit kijkt. Ajax- Feyenoord, Bacelona-Real Madrid, Yankees-Mets, Heat-Spurs en natuurlijk Moorfielders–Knicks. Op deze schitterende avond, kon je de elektriciteit in de lucht voelen, de gezonde spanning voelde heerlijk en het pas gemaaide gras rook heerlijk. Het beloofde een mooie avond te worden. Echter deze avond kan worden samengevat door het woord: jammer.

Lees meer...

 
Meer artikelen...