Hieronder vind u de wedstrijdverslagen van het softbal senioren dames team.

teamNa maanden wintertraining in het Paulus Potter halletje , een paar ( koude ) lentetrainingen en een enkele oefenwedstrijd ( tegen Knickerbockers heren 2 ) was het eindelijk zover : de eerste ECHTE wedstrijd voor ons nieuwe damesteam. Het was om 1830 uur verzamelen geblazen op de Bosstraat. Op Linda na waren we compleet en iedereen ( nou ja bijna iedereen ...) was ruim op tijd aanwezig en in 4 auto's ging het op naar De Bilt .... !
Daar aangekomen bleek het lekker fris. Gelukkig waren we er goed op gekleed. Enkele dames moesten vooraf aan de wedstrijd een paar keer naar het toilet .... Zenuwen he ..... ! Moet kunnen toch !  Softbal dames 1e wedstrijd 16 04 2012 uit 061

Al snel bleek dat er een grote supportersschare uit Soest naar de Bilt was gereden. Heren 2 had zijn wekelijkse training opgeofferd en was naar De Bilt getogen. Marc ( coach op 3 ) en Quorino ( scorer ) zijn zelfs nog in actie gekomen , klasse mannen !
Ook andere Knickerbockers trotseerden de lentekou en waren er om de dames aan te moedigen. Dank en hulde , het was eigenlijk net of we een thuiswedstrijd hadden !

Lees meer...