Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Scholentoernooi 2021

september 15 @ 14:00 - 16:30

scholentoernooi

Op woensdag 15 september organiseert HSV de Knickerbockers haar jaarlijkse school honkbaltoernooi. Het toernooi is voor basisschool leerlingen uit groep 4 t/m 7. We zouden het heel leuk vinden als jouw school meedoet met dit gezellige toernooi.

Locatie en tijden

Het toernooi wordt gehouden op de honk- en softbalvelden van onze club, gelegen aan de Bosstraat 151 in Soest (tussen S.O. Soest en A.V. Pijnenburg).  Het toernooi begint om 14.00 en zal rond 16.30 zijn afgelopen. 

Spelregels

Er wordt gespeeld volgens de Beeball regels. Beeball is een eenvoudige vorm van honkbal voor kinderen  van 5  tot 10 jaar. Er wordt gespeeld met een grotere, zachtere bal en de kinderen mogen de bal van een paaltje afslaan (in plaats van met een werper).  Een Beeballteam bestaat uit 6 tot 9 spelers

Meer over Beeball vind je op: www.beeball.nl

Voorbereiding

Ter voorbereiding is het mogelijk dat 1 van onze trainers een gymles verzorgd voor jullie school. Zo kunnen de kinderen alvast oefenen voor het toernooi en ook voor de kinderen die niet meedoen is het een leuke kennismaking met de sport.  Heb je hier interesse in, stuur dan een mail naar scholentoernooi@knicks.nl 

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf dan de deelnemende teams in (6 tot 9 spelers per team). Stuur een e-mail aan scholentoernooi@knicks.nl.  Geef aan in welke groep de meeste kinderen van het team zit en hoeveel kinderen meedoen per team.  Per team dient er minimaal 1 begeleider aanwezig te zijn. De inschrijving sluit op vrijdag 1 september. Daarna volgt meer informatie over het toernooischema.

Er zijn geen kosten verbonden aan het toernooi. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar scholentoernooi@knicks.nl

We hopen jullie te zien op 15 septemberil! 

Gegevens

Datum:
september 15
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Knickerbockers Soest
Bosstraat 151
Soest, Utrecht 3766AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0356016550
Bekijk de site van Locatie