Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Scholentoernooi Baseball 5 2024

juni 19 @ 14:00 - 16:30

scholentoernooi

Op woensdag 19 juni organiseert HSV de Knickerbockers haar jaarlijkse school honkbaltoernooi. Het toernooi is voor basisschool leerlingen uit groep 4 t/m 8. We zouden het heel leuk vinden als jouw school meedoet met dit gezellige toernooi.

Locatie en tijden

Het toernooi wordt gehouden op de honk- en softbalvelden van onze club, gelegen aan de Bosstraat 151 in Soest (tussen S.O. Soest en A.V. Pijnenburg).  Het toernooi begint om 14.00 en zal rond 16.30 zijn afgelopen. 

Spelregels Baseball5

Net als voorgaande jaren spelen we Baseball5 op het toernooi. Baseball 5 is de korte, compacte variant van het traditionele honkbal en softbal wordt gespeeld met 2 teams van 5 spelers en in 5 innings. De knuppels en handschoenen laten we achterwege. In het kleine veld, al simpel uit te zetten met een krijtje, breng je de bal het veld in met je hand, verwerk je de bal met je handen en vang je met je handen. Dus alles wat je nodig hebt is een zachte rubberen bal. Deze spelvorm is dynamisch en wordt gekenmerkt door snelle wedstrijden. Dat maakt het spectaculair om te doen, maar zeker ook om naar te kijken. Het spel is ook heel geschikt voor een gymles in de zaal of op een veldje in de buurt.

Meer over Baseball 5 vind je op: playbaseball5.nl of bekijk het filmpje van onze Baseball5 clinic in de zaal.

Inschrijven

Wil je meedoen? Schrijf dan de deelnemende teams in (5 -6 spelers per team) in . Stuur een e-mail aan scholentoernooi@knicks.nl.  Geef aan in welke groep de meeste kinderen van het team zit en hoeveel kinderen meedoen per team.  Per team dient er minimaal 1 begeleider aanwezig te zijn. De inschrijving sluit op woensdag 5 juni. Daarna volgt meer informatie over het toernooischema.

Er zijn geen kosten verbonden aan het toernooi. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar scholentoernooi@knicks.nl

We hopen jullie te zien op 19 juni! 

En wil je helpen bij de organisatie en/of op de dag, geef je zelf op, Klik hier.

Gegevens

Datum:
juni 19
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Knickerbockers Soest
Bosstraat 151
Soest, Utrecht 3766AE Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0356016550
Bekijk de site van Locatie