Knickerbockers 60 jaar

De Knickerbockers bestaat 60 jaar! Dit vieren we drie dagen lang met baseball 5 toernooien voor jeugd en volwassenen, spannende wedstrijden van  nationale softbal- en slowpitchteams, een slowpitchclinic voor iedereen die eens een balletje wil slaan en een spetterend feest!

De Knickerbockers wordt één groot en gezellig feestterrein met feesttent,  BBQ met onze beroemde Knicksburgers, poffertjeskraam, een binnen bar en muziek. Dus kom ook en neem je familie en vrienden mee.  

Bij de Knickerbockers is altijd wat te beleven! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de jubileum activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Programma

Woensdag 29 juni

13.30uurBar open, muziek en een poffertjeskraam
14.00uurBaseball 5 scholentoernooi
17.00uurWarming up van het nationale softbalteam U15 tegen een regionaal team. Kom kijken!
18.30uurWedstrijd van het nationale softbalteam U15 tegen een regionaal team. Kom kijken!

Vrijdag 1 juli

18.30uurBar open, muziek
19.00uurWarming up Baseball5 toernooi
19.30uurBaseball5 toernooi voor leden vanaf 15 jaar, oud-leden, ouders van leden en iedereen die deze dynamische urban variant van honkbal wil uitproberen! Geef je vòòr dinsdag 28 juni op als team of als individuele speler via jublileum@knicks.nl.
21.00uurKaraoke

Zaterdag 2 juli

09.00uurBar open, muziek en uitdagende honkbal challenges, zoals wie kan het hardste gooien en hoeveel ballen kan jij gooien in de slagkooi?
10.00uurHonkbal – challenges
10.00uurSlowpitch – clinic, geeft je ook hiervoor op, vóór dinsdag 28 juni via jubileum@knicks.nl!
14.00uurSlowpitch – warming up
14.30uurSoftbal oud leden – warming up
15.00uurSlowpitch – wedstrijd
15.00uurSoftbal oud leden – wedstrijd
16.00uurAll-star – warming up
17.00uurSlowpitch – wedstrijd
17.00uurAll-star – wedstrijd 1
19.00uurAll-star – wedstrijd 2
21.00uurFEEST!!

Crowdfunding

Om dit allemaal mogelijk te maken, hebben we leuke crowdfunding acties bedacht.  Kijk hoe je mee kunt helpen en geld kunt inzamelen voor het jubileum en voor de club. Zo kun je bijvoorbeeld een lot kopen voor de first pitch van een interland of een VIP-arrangement kopen. Kijk hoe je mee kunt helpen en geld kunt inzamelen voor het jubileum en voor de club. Lees meer ->

Woensdag 29 juni: Baseball 5 toernooi

Woensdagmiddag staat in het teken van Baseball 5, de urban variant op Amerikaans volksport nummer 1. Maak ook kennis met deze innovatieve spelvorm. Je speelt het in teams van 5 spelers in 5 rondes (innings) Alles wat je nodig hebt is een bal en een klein beetje ruimte. Baseball 5 is voor alle leeftijden en niveaus. Lees meer over baseball 5.

De komende weken maken de kinderen van de basisscholen in Soest al kennis met Baseball 5 via de buursportcoaches. Op woensdag 29 juli spelen we een toernooi. Alle basisscholen in Soest en omstreken kunnen meedoen. Doet jouw school niet mee, dan kun je je ook zelf inschrijven met een team van 5. Na afloop van het toernooi is de poffertjeskraam geopend!

Vrijdag 1 juli: Baseball 5 voor volwassenen

Op vrijdagavond zijn de volwassenen aan de beurt voor Baseball 5 toernooi. Iedereen kan meedoen. Leden vanaf 14 en oud-leden, ouders van jeugdleden en iedereen die deze snelle dynamische sport eens uit wil proberen kan meedoen. De warming up start om 19.00 en het toernooi duurt van 19.30 tot 21.00.

En natuurlijk is de kantine open voor een lekker drankje, de inmiddels befaamde Knicksburgers en friet.

Zaterdag 2 juli: Wedstrijden, slowpitch clinic en feest

Zaterdag 2 juli staan er weer diverse topwedstrijden op het programma. Ook kun je zelf aan de slag met een slowpitchclinic gegeven door de de topspelers van het Nederlands team.

Natuurlijk is er ook weer gedacht aan een lekker hapje en drankje bij onze gezellige bar of de diverse foodtrucks. ’s Avonds sluiten we af met een spetterend feest met DJ in de feesttent op ons terrein.