Knickerbockers 60 jaar

De knickerbockers bestaat 60 jaar. Dit vieren we drie dagen lang: op woensdag 29 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli. Zorg dat je erbij bent want dit spetterende feest mag je natuurlijk niet missen! Ook je familie en vrienden zijn natuurlijk welkom.

We organiseren spannende wedstrijden honkbal en slowpitch met de top van Nederland, een dynamisch urban baseball 5 toernooi voor jeugd en volwassenen en  toegankelijke slowpitchclinics voor iedereen die zelf een balletje wil slaan. Op zaterdagavond is er een knalfeest!

De Knickerbockers wordt één groot en gezellig feestterrein met partytent, foodtrucks, BBQ, een binnen- en buitenbar en muziek. 

Bij de Knickerbockers is altijd wat te beleven! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de jubileum activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Programma

Woensdagmiddag 29 juni: Speel mee met het Baseball 5 scholentoernooi. Alle basisscholen in Soest en omstreken kunnen zich aanmelden. Aanmoedigen mag natuurlijk ook. De kantine en poffertjeskraam zijn geopend! Na afloop is er een spannende wedstrijd te zien van het Nederlands jeugd dames softbalteam Under 15 tegen de Allstars.

Vrijdag 1 juli: Op vrijdagavond zijn de volwassenen aan de beurt voor Baseball 5 toernooi. Iedereen kan meedoen. Leden vanaf 14 en oud-leden, ouders van jeugdleden en iedereen die deze snelle dynamische sport eens uit wil proberen kan meedoen.

Zaterdag 2 juli: Op zaterdag is het de hele dag feest, met weer jeugd interland en slowpitchwedstrijden. Je kunt zelf meedoen met een slowpitch clinic, en ’s avonds is er een knalfeest!

Zodra we meer weten hoe het programma precies wordt ingevuld en welke teams er komen spelen, laten we dat op deze pagina weten. Hou de site dus in de gaten!

Crowdfunding

Om dit allemaal mogelijk te maken, hebben we leuke crowdfunding acties bedacht.  Kijk hoe je mee kunt helpen en geld kunt inzamelen voor het jubileum en voor de club. Zo kun je bijvoorbeeld een lot kopen voor de first pitch van een interland of een VIP-arrangent kopen. Kijk hoe je mee kunt helpen en geld kunt inzamelen voor het jubileum en voor de club. Lees meer ->

Woensdag 29 juni: Baseball 5 toernooi

Woensdagmiddag staat in het teken van Baseball 5, de urban variant op Amerika’s volksport nummer 1. Maak ook kennis met deze innovatieve spelvorm. Je speelt het in teams van 5 spelers in 5 rondes (innings) Alles wat je nodig hebt is een bal en een klein beetje ruimte. Baseball 5 is voor alle leeftijden en niveaus. Lees meer over baseball 5.

De komende weken maken de kinderen van de basisscholen in Soest al kennis met Baseball 5 via de buursportcoaches. Op woensdag 29 juli spelen we een toernooi. Alle basisscholen in Soest en omstreken kunnen meedoen. Doet jouw school niet mee, dan kun je je ook zelf inschrijven met een team van 5. Na afloop van het toernooi is de poffertjeskraam geopend!

Vrijdag 1 juli: Baseball 5 voor volwassenen

Op vrijdagavond zijn de volwassenen aan de beurt voor Baseball 5 toernooi. Iedereen kan meedoen. Leden vanaf 14 en oud-leden, ouders van jeugdleden en iedereen die deze snelle dynamische sport eens uit wil proberen kan meedoen. De warming up start om 19.00 en het toernooi duurt van 19.30 tot 22.00.

En natuurlijk is de kantine open voor een lekker drankje, de inmiddels befaamde Knicksburgers en friet.

Zaterdag 2 juli: Wedstrijden, slowpitch clinic en feest

Zaterdag 2 juli staan er weer diverse topwedstrijden op het programma. Ook kun je zelf aan de slag met een slowpitchclinic gegeven door de de topspelers van het nederlands team.

Natuurlijk is er ook weer gedacht aan een lekker hapje en drankje bij onze gezellige bar of de diverse foodtrucks. ’s Avonds sluiten we af met een spetterend feest met DJ in de feesttent op ons terrein.