Open functies

We hebben een aantal open functies. Is dit iets voor jou? Stuur dan een mailtje naar contact@knicks.nl Je hulp is zeer welkom!

Wedstrijdsecretaris

Een wedstrijdsecretaris zorgt er voor dat alle wedstrijden binnen de club gepeeld kunnen en zullen worden.  Je krijgt in februari/maart het wedstrijdschema van de bond voor de competitie voor alle teams. 

De wedstrijdsecretaris maakt vervolgens een schema met alle thuiswedstrijden  en teams die daarvoor een scheidsrechter moeten leveren. Hij/zij informeert de kantinecommissie. Als er wedstrijden moeten worden verzet, regelen de teams dit zelf. Wel zorgt de wedstrijdsecretaris ervoor dat de nieuwe afspraak in Sportlink wordt verwerkt en checkt of de nieuwe afspraak ook werkelijk kan (ivm veldbezetting en scheidsrechters.

Technisch coordinator (TC)

Idealiter zijn er 2 TC’s in het bestuur. Op dit moment hebben we er 1. We zijn daarom op zoek naar een tweede TC-lid. Wat houdt dit in?

* Zorgen dat elk team begeleiding (coaches/trainers) heeft
* Teamindeling
* Regelen van zaalruimtes voor de wintertrainingen
* Coachoverleg (2 keer per jaar)
* Bestuurslid: als TC zit je ook in het bestuur

Secretaris

Als secretaris van de Knicks maak je onderdeel uit van het bestuur en ben je formeel aanspreekpunt voor b.v. de gemeente of andere organisaties. Je ontvangt daarom post en email die voor de club bestemd is. Je hoeft zelf al deze zaken niet op te volgen maar kan zaken doorsturen naar de penningmeester, technische commissie of voorzitter.

Je maakt de notulen tijdens de vergaderingen. Dat is ca 1x per maand. Als bestuurslid praat en beslis je natuurlijk mee over alle zaken die de club aangaan. Al met al niet veel werk hoor!

Vrijwilliger kantine

De kantine is het hart van onze vereniging. Niet alleen is het een fantastische plek waar iedereen elkaar gezellig kan ontmoeten, ook levert het een belangrijke bijdrage aan onze clubkas.

Voor het aanvullen van onze kantinebezetting  zijn we op zoek naar minimaal 3 nieuwe vrijwilligers. We hebben een leuk een enthousiast team van vrijwilligers de elk weekend weer zorgt voor de openstelling van de kantine. Samen vullen we het wekelijkse rooster, waarbij het wel de bedoeling is dat je regelmatig een bijdrage kan leveren aan het opvullen van de diensten. Dit doen wij uiteraard in overleg met elkaar. De kantine is 1 uur voor de wedstrijd geopend.

Als kantinevrijwilliger volg je een korte online cursus, afgesloten met een kort examen (certificaat ‘verantwoord alcohol schenken’), je wordt volledig ingewerkt door een van onze teamleden, en pas wanneer je er aan toe bent kun je alleen diensten draaien.

Wil je meer info of wil je jezelf aanmelden, mail dan naar Joost Simmhoffer via kantine@knicks.nl.